Climb & Dine - Fontainebleau Trip

29 augustus t/m 

1 september 2024

4 Dagen

Unieke trip met ervaren trainers en een chef kok! 

Min 8 Max 12

€600/PP

De Trip

Tijdlijn

Donderdag 29 augustus

 

Om 17:00 verzamelen we bij ons chalet. Hier maken we kennis en geven we een kleine rondleiding van het huisje. Om 18:30 schuiven we aan en is het tijd om te genieten van de eerste maaltijd van Koen. Tijdens het eten bespreken we de planning. 

 

Vrijdag 30 augustus

 

Wakker worden met croissantjes en koffie? Wij regelen het voor je! In het gebiedje bespreken we thema’s zoals veilig en duurzaam buiten boulderen. We warmen gezamenlijk op en vervolgens gaan we aan de slag. Begint je maag te knorren? Chef Koen staat weer klaar voor je! Na een lange klimdag sluiten we de dag weer af met een heerlijke avondmaaltijd. 

 

Zaterdag 31 augustus

 

Je snapt het riedeltje, wij regelen het eten, de overnachting en de crashpads. Na gisteren ben je er helemaal klaar voor om de leukste boulders van het bos te klimmen. Met tips & tricks coachen Naomi en Gidion je de rotsblokken op. Voor de laatste avond pakt Koen natuurlijk uit. Wat precies? Tsjaa, dat zie je dan 😉 

 

Zondag 1 september

 

Na twee dagen boulderen zal je misschien wel moe zijn. Gelukkig herstel je met een goede maaltijd en een fatsoenlijk bed een stuk sneller! Na het ontbijt ben je vrij om te gaan waar je wilt. Heb je nog zin om te boulderen, dan kan je aansluiten tot de lunch. 

 

Zien we je volgende keer weer om samen je projecten af te ronden? 

Praktisch

Fontainebleau

Fontainebleau is het absolute bouldermekka van Europa, gelegen op slechts 75 kilometer van Parijs. Of je nu een beginner of een gevorderde boulderaar bent, Fontainebleau biedt een unieke outdoor-ervaring. Met zijn rijke geschiedenis, uitdagende routes en idyllische setting is het de ultieme bestemming voor elke klimliefhebber.

 

Wat kan je verwachten?

Drie overnachtingen op toplocatie

Ontbijt, lunch & avondeten gekookt door chef kok Koen

Begeleiding van ervaren trainers

Crashpads


Vervoer naar Fontainebleau en de gebiedjes is niet inbegrepen, maar wij willen graag carpoolen stimuleren en zullen een WhatsApp groep aanmaken. Wij raden aan om een reisverzekering af te sluiten bij de NKBV.

 

The Crew

Gidion van Doorn – Trainer

Koen Hoonhorst – Chef-kok 

Naomi Siegersma – Trainer