Het aanbod

Hieronder vind je de verschillende trainingen die op dit moment worden aangeboden. Sluit je hulpvraag niet helemaal aan bij het aanbod? Neem dan vooral contact op.

 

De trainingen vinden plaats in Boulderhal Sterk of Spoor in Utrecht, de prijzen zijn exclusief entree. Alle pakketten hebben een gratis intakeformulier inbegrepen, op deze manier halen we het maximale uit de training! 

Personal Training

Bijna elke klimmer loopt op een gegeven moment tegen een plateau aan. Gelukkig kan dit plateau doorbroken worden, je kan namelijk trainen! Helaas kan trainen voor boulderen lastig zijn. Waar moet je beginnen? Je kan bijvoorbeeld kracht trainen, maar train je dan voor dynamische of statische kracht? Bij de persoonlijke training kijken we samen naar jouw verbeterpunten. Vervolgens komen we met een plan om deze aan te pakken en een goede trainingsstructuur te bouwen voor de toekomst.


Wat kan je verwachten?

  • Persoonlijke aanpak gefocust op jouw verbeterpunten
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Passende (klim)oefeningen 

€50,- voor één enkele training
€45,- per training voor drie trainingen
(totaal €135)

Tindeq vingerkrachtmeting

Met een Tindeq-meting kunnen we nauwkeurig de kracht van je vingers meten in diverse gripposities. Daarnaast is het mogelijk om de kracht van elke hand afzonderlijk te meten, waardoor we kunnen analyseren of er verschillen bestaan tussen de linker- en rechterhand. Met de resultaten krijg je een goed beeld van waar je staat. 

 

Ten opzichte van een traditionele vingerkrachtmeting is de Tindeq sneller, accurater en leuker! 

 

 

Wat kan je verwachten?

  • We doen vijf verschillende metingen (vier vingers max, drie vingers max, RFD, Endurance en Critical Force). 
  • Je handen worden onafhankelijk van elkaar gemeten. 
  • Na de testen bespreken we de resultaten en vergelijken we die met andere klimmers. 

Optie 1: Gevorderd

Deze optie is voor de klimmers die willen weten waar ze nu staan en met wat advies zelfstandig verder willen gaan. Tijdens de fysieke meting (1,5 uur) nemen we verschillende testen af en bespreken we de resultaten. Je ontvangt naderhand een advies en interpretatie van de resultaten. 

€ 65,- voor één meting van 1,5 uur

Optie 2: Expert

Deze optie is voor de klimmers die langere tijd samen aan de slag willen gaan. We nemen twee metingen af, één voor je trainingsperiode (~2 maanden) en één na. Je ontvangt een gepersonaliseerd trainingsplan waar je zelfstandig mee aan de slag kan gaan. 

€ 150,- voor twee metingen van 1,5 uur
& een hangboard trainingsplan